Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Капітан волейбольної збірної України: «Якби це був клуб, нас усіх уже б повиганяли» (Відео)

«Нема характеру і граємо у «дитячий волейбол».

Фото із сайту sport.24tv.ua.

Капітан волейбольної збірної України: «Якби це був клуб, нас усіх уже б повиганяли» (Відео)

26-річний Олег Плотницький (на фото ліворуч) прокоментував третю поспіль поразку нашої національної збірної на чемпіонаті Європи

Висновки на хлопський розум: якщо наші роблять силову подачу, то волучають у сітку (у матчі з Болгарами понад 20 влучень у сітку), а якщо роблять не силову подачу 0 суперники приймають м’яч і майже завжди пробивають наш блок, здобуваючи собі очко.

Чемпіонат Європи-2023. Груповий раунд. Група В. 3-ий тур. 2 вересня. Болгарія – Україна – 3:1 (20:25; 25:17; 25:20; 25:23).

Стартовий склад збірної України: Плотницький (набрав 18 очок), Синиця (2), Семенюк (4), Щуров (9), Ковальов (13), Тупчій (4), Канаєв (л), Бойко (л). На заміну виходили: Кучер (0), Кісілюк (7), Євстратов (0), Полуян (0).

– Все як завжди, нічого нового. Добре, що старались і бились, як мені здавалось. Це непоганий результат, а усе решта не дуже. Якби це був якийсь клуб, то вже всіх би повиганяли, але це збірна... – емоційно сказав у коментарі champion.com.ua після третього поспіль фіаско Олег Плотницький, який захищає кольори італійського клубу «Сір Сафети Суса» з міста Перуджа.

– Перший сет був дуже позитивним. Що сталося потім? Чи це ми здали, чи болгари додали?

– Ніхто нічого не додавав. Ми самі в себе не віримо. Ми чемпіони 1-го сету. Можна нам за це дати золоті медалі... А далі 2-й та 3-й у нас не йдуть. Я не знаю, як це пояснити. В мене немає зараз логічного пояснення, лише матюки в голові. Ми вже думали, говорили, сиділи плакали, плили кудись, недоплили. У першій партії 25:20 болгар не те що не було видно, мені здається, вони хотіли піти додому. Але чому вони не пішли додому? Бо знали, що 2-гу, 3-тю та 4-ту партії вони виграють. Якщо говорити про щось позитивне, то ми боролись до останнього. Всі, хто зайшов у гру, хотів щось нести, щось пробував. І хоча не виходило все, але добре, що є самовіддача. Це вже щось.

– У нас ще залишаються шанси. Чи ми самі в них віримо?

– Ми маємо вірити. У нас немає іншого виходу. Ми віримо вже 3-тю гру, але, крім того, треба ще й грати. Можна вірити в Бога, але не в цю гру. Треба просто виходити й вигравати. Просто грати у своє задоволення. 3:0 програєш чи виграєш – байдуже. Немає чого боятись. Грошей у нас не заберуть і не дадуть. Нас не побʼють і не вбʼють. Від того, виграємо ми чи програємо, ніхто не помре. Потрібно зрозуміти у своїй голові, що треба просто грати. Тоді щось удасться. А поки маємо, що маємо.

Наступний матч українці проведуть 4 вересня о 17:30 за київським часом. Наша команда зіграє проти Фінляндії. В разі поразки «синьо-жовті» остаточно втратять шанси на вихід у плей-оф.

Адже після трьох зіграних матчів Україна посідає останньо сходинку турнірної таблиці групи В:

 Фото із сайту volleyball.ua.
Фото із сайту volleyball.ua.

 Результати збірної України на Євроволей-2023:

1 тур

Словенія – Україна – 3:1 (23:25; 25:22; 25:20; 25:20).

2 тур

Україна – Хорватія – 2:3 (25:17; 22:25; 25:20; 15:25; 13:15).

3 тур

Болгарія – Україна – 3:1 (20:25; 25:17; 25:20; 25:23).

Читайте також: «Нещасливий жереб: донецькому «Шахтарю» знову випала «Барселона».

Реклама Google

Telegram Channel