Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
«Неопалима купина»: волинські рятувальники відвідали святкове богослужіння (Фото)

Священнослужителі та рятувальники попросили в Бога благословення та легкої долі для себе та своїх рідних.

Фото: facebook.com.

«Неопалима купина»: волинські рятувальники відвідали святкове богослужіння (Фото)

4 вересня за новоюліанським стилем, українці відзначають вшанування ікони Божої матері, так званої Неопалимої Купини, яка водночас є покровителькою пожежних

4 вересня за новоюліанським стилем, українці відзначають вшанування ікони Божої матері, так званої Неопалимої Купини, яка водночас є покровителькою пожежних!

Саме сьогодні волинські рятувальники відвідали святкове богослужіння з нагоди Дня вшанування святого образу ікони Божої Матері «Неопалима купина», храм-каплиця знаходиться на території 25 державної пожежно-рятувальної частини м. Луцька.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Головне управління ДСНС України у Волинській області.

Священнослужителі та рятувальники попросили в Бога благословення та легкої долі для себе та своїх рідних, а також помолились за мир на території нашої держави. Після цього відбулась Хресна Хода навколо каплиці та освячення особового складу і всіх присутніх.

Урочистість і вдячність перед рятувальниками завжди має особливий смак, адже вони - це ті, хто виставляють своє життя на суворі випробування, небезпеку та відданість покликанню рятувати і захищати життя і майно інших. У багатьох культурах вогонь символізує життя та надію. Саме тому «Неопалима купина» - це образ, що втілює непохитну силу, мужність та відданість рятувальників. Вони, подібно до цієї купини, залишаються міцними та стійкими в обличчі найбільших випробувань.

Читайте також: Батько врятував сина: лікарі виконали родинну пересадку хлопчику з Волині.

Реклама Google

Telegram Channel