Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Мер волинського міста їздив до бійців-земляків

Борис Карпус.

Фото: nov-rada.gov.ua.

Мер волинського міста їздив до бійців-земляків

Допомога армії, соціальне житло для ВПО і кредит - питання, якими найбільше переймався голова Нововолинської ТГ

- Початок нинішнього тижня у Нововолинській громаді був позначений печаллю - попрощалися з воїном-Захисником Миколою Харієм з Благодатного.

Минулого тижня провели в останню земну дорогу ще одного Героя Миколу Бойчуна. 29 серпня вшанували пам’ять усіх Захисників України, біля будівлі міської поруч із портретами наших Героїв відбулася панахида. Таку сумну реальність приніс нам ненависний сусід в особі росії. 

- Серед важливих подій минулого тижня – поїздка з моїм заступником Миколою Пасевичем, відомим волонтером Євгеном Недищуком, керівником медіавідділу Андрієм Мединою в південні області, - мовив голова Нововолинської територіальної громади Борис Карпус. - Запоріжжя, Нікополь, Миколаїв… Побували в підрозділах, де служать бійці з Нововолинської громади, завезли їм багато потрібних речей і смаколиків. Хлопці нас зустріли з радістю. Порозмовлялизаписали їхні нові потреби.

Перед цим очільник ТГ відвідав волонтерок БФ «Господиньки» з Благодатного. За багато місяців жінки вже  спрацювалися, але переживають, що не вистачає робочих рук. Борис Карпус поцікавився потребами благодійної їдальні, запевнив, що міська рада допомагатиме. Зараз там, до речі,  облаштовують сходи і пандус.

- Вдалося відновити роботу дошкільного закладу №2, де коштом платників податків громади у сумі 300 тисяч гривень довелося будувати укриття практично «з нуля»,- розповів далі.- 

Серед господарських питань – ямковий ремонт на 15 мікрорайоні та в селищі Благодатне. Завершили встановлення сміттєвих баків та облаштування майданчиків на Шахтарському мікрорайоні. Плануємо осилити до зими ще один етап цієї роботи у якомусь з районів міста. Було ряд звернень щодо забезпечення соціальним житлом внутрішньо переміщених осіб. Намагаємося вирішити.

І з найскладнішого, на що наших зусиль явно замало, - це погашення кредиту КП «Нововолинськводоканал», - сказав на завершення Борис Карпус.

Роксолана Вишневич

Читайте також: «Поромів – без поромів»: на Волині відкриють цікавий квест.

Реклама Google

Telegram Channel