Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині розшукують зірку Горохівщини, про якого знають у кожному селі

З роси і з води!

Волинь-нова

На Волині розшукують зірку Горохівщини, про якого знають у кожному селі

Сьогодні найгарніші побажання линуть у волинську Лобачівку 

День 6 вересня усміхнувся ювілейним промінням до талановитого волинського актора- самородка,  керівника народного театру НД «Просвіта» с. Лобачівка Андрія КОРНЕЙКА. Сьогодні йому, улюбленцеві театральної публіки, - 60!

Шановний Андрію Михайловичу! Щиро вітаємо Вас із сокровенним знаковим святом. Вже при одній згадці про Вас хочеться подякувати вам за щирість у житті і на сцені, за порядність чоловіка, який обожнює свою чудову сім’ю і родину, цінує друзів, за Вашу вродливу долю бути хліборобом, артистом і просто хорошою людиною, з якою завжди хочеться зустрітися, поговорити про все на світі й неодмінно заслухатися Вашими жартами, дотепністю, замилуватися почуттям гумору й доброзичливістю.

Щоразу на сцені Ви невимушено і з любов’ю до мистецтва заставляєте публіку сміятися до сліз. Чи просльозитися від життєвої невдачі свого героя… Або ж задуматися про життя, честь і любов… У своїй Лобачівці Ви народилися й виросли разом із зіркою театрального світу – народним артистом України, засновником славнозвісного театру в Лобачівці   Петром Панчуком  і свого часу завдяки йому разом із лобачівськими аматорами раділи оваціям столичної публіки…  Нехай Перемога надихне Вас, шановний Андрію Михайловичу, усіх сільських аматорів знову на шалено успішну  прем’єру. Знаємо, її чекатимуть усі-всі, хто Вас знає і хто каже: «Ви народилися щоб бути артистом й грати ролі, які, наче сонце, зігрівають добротою, любов’ю, життєрадісністю. 

Сердечно бажаємо Вам міцного Вам здоров’я і Божої любові в рідній переможній Україні. Нехай у щасливому многолітті завжди Вам усміхаються від щастя дружина, чудові діти і вся велика родина. З роси і води Вам, наш завжди друже-ювіляре!

З повагою, друзі з газети «Волинь»

Реклама Google

Telegram Channel