Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Як пробити засмічення? Ефективні методи та причини появи

Фото: trubolub.com.ua.

Як пробити засмічення? Ефективні методи та причини появи

Регулярне обслуговування трубопроводу є чудовим способом забезпечити профілактику засмічення, забезпечивши також високу ефективність його роботи. Але ситуації та обставини бувають різними, тож від проблем ніхто не застрахований. Засор може з'явитися з різних причин і не завжди в цьому є вина людини

Проблему можна вирішити як самотужки, так і за допомогою фахівців. Пробити засмічення можуть майстри компанії Trubolub і тут https://trubolub.com.ua/uk/uslugi/probiti-zasmichennya/ можна заздалегідь замовити відповідну послугу. Вони користуються великим набором інструментів та техніки, що дозволить автоматизувати процедуру та гарантувати належний результат.

Причини утворення засорів

Щоб у майбутньому вони не з'являлися знову, необхідно вивчити низку причин цього явища:

  • попадання у каналізацію великих предметів;
  • накопичення на стінках труб наростів із твердих відкладень;
  • поява пробок із жирових відкладень;
  • попадання великої кількості волосся;
  • неправильне проектування каналізаційної системи;
  • попадання залишків їжі.

Також не потрібно скидати в туалет дрібні предмети та туалетний папір, якщо є високий ризик утворення засорів. Проблема з каналізацією може призвести до утворення неприємного запаху, зниження водяного напору, відбувається повільне зливання води, а також підвищується рівень води в унітазі.

Як чистити засмічення?

Найпростіший спосіб – використання спеціальних хімічних засобів, що засипаються у каналізацію. Хімікати вступають у реакцію і цим знищують засмічення. Але ефективність може бути нульовою, тому як альтернативу використовують інші методи:

  1. Механічна очистка. Застосовується гнучкий металевий трос з гаком на кінці, що дозволить захопити та розбити пробку;
  2. Гідравлічний метод. У цьому разі використовується спеціальне обладнання, коли зі шланга під високим тиском пускається вода, що дозволить розбити засмічення і проштовхнути його далі.

Звернення до спеціалістів з компанії Trubolub є відмінним способом раз і назавжди позбутися засмічення каналізації. Крім того, вони дадуть рекомендації щодо того, щоб у майбутньому попередити появу нових проблем.

Трапляються ситуації, коли систему каналізації потрібно частково розбирати. Це не проблема, адже роботу виконують майстри своєї справи. Якщо засмічення повторюються досить часто, потрібно повністю переробити систему каналізації, щоб позбутися проблеми раз і назавжди.

Реклама Google

Telegram Channel