Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Українці отримали понад мільярд гривень на ремонт пошкодженого житла

Фото: erecovery.diia.gov.ua.

Українці отримали понад мільярд гривень на ремонт пошкодженого житла

Про це повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Українці отримали понад мільярд гривень на ремонт пошкодженого житла в рамках програми єВідновлення. Про це повідомив Михайло Федоров, віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій, який є також міністром цифрової трансформації.

«У перший місяць повномасштабної війни ми запустили можливість повідомити про пошкоджене та знищене майно через «Дії». А з травня 2023 року держава почала надавати фінансову допомогу для відновлення пошкоджених будинків», - зазначено у повідомленні.

За словами міністра, протягом цього часу 12 тисяч українських родин отримали фінансову допомогу на суму понад мільярда гривень, яку можна використовувати на закупівлю будівельних матеріалів або послуги з ремонту.

Загалом надійшло понад 42 тисячі заявок, найбільше з них з Харківської, Київської, Миколаївської, Херсонської та Донецької областей.

1 серпня у «Дії» стартував новий етап програми «єВідновлення». Відтепер українці можуть отримати компенсацію за зруйноване майно.

Читайте також: «У надзвичайно важких умовах залишився патріотом та Людиною з великої літери – Порошенко про Ігоря Козловського».

Реклама Google

Telegram Channel