Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Росіяни вдарили ракетою по ринку в Костянтинівці, багато загиблих (Фото, відео)

Жах...

Фото: ДСНС.

Росіяни вдарили ракетою по ринку в Костянтинівці, багато загиблих (Фото, відео)

Окупанти не припиняють терору проти мирного населення

Російські окупанти 6 вересня атакували ракетами С-300 ринок у Костянтинівці на Донеччині. Наразі відомо про 16 загиблих на місці ворожої атаки та про 28 постраждалих.

Пізніше Зеленський заявив, що унаслідок ворожого удару загинули 16 осіб. «На цей час артилерія російських терористів убила 16 людей у місті Костянтинівці, Донецька область. Звичайний ринок. Магазини. Аптека. Люди, які нічим не завинили. Багато поранених. На жаль, кількість загиблих і постраждалих може ще зрости. Мої співчуття всім, хто втратив рідних! Якнайшвидше треба перемогти це російське зло», - зазначив український лідер.

 

Президент додав, що коли хтось у світі ще намагається мати справу з чимось російським, то це означає заплющувати очі на реальність, наглість зла, зухвалість підлості. 

Прем’єр Денис Шмигаль поділився, що відомо про щонайменше 20 постраждалих. «Внаслідок обстрілу ринку вже відомо про 16 загиблих, з них одна дитина. Щонайменше 20 людей поранено. Мої щирі співчуття родинам та близьким. Всі служби працюють. Пожежу локалізовано. Допомагаємо постраждалим», - написав він на своєму каналі у месенджері.

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко написав, що постраждали 44 особи - є 16 загиблих та 28 травмованих. Серед потерпілих є рятувальник. Чиновник додав, що пошкоджено близько 30 торгових павільйонів, надзвичайники оперативно ліквідували пожежу на площі 300 квадратних метрів.

«ДСНС та поліція проводять пошуково-рятувальну операцію. Триває розбір завалів. Парамедики поліції та лікарі надають медичну допомогу травмованим», - підкреслив міністр.

 

Читайте також: Блінкен обіцяє дати Україні те, що їй потрібно.

Реклама Google

Telegram Channel