Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Зеленський і Буданов у День військової розвідки України сфотографувалися на тлі перегнаного з РФ вертольота Мі-8

Переможемо.

Фото Гордон.

Зеленський і Буданов у День військової розвідки України сфотографувалися на тлі перегнаного з РФ вертольота Мі-8

Глава Української держави Володимир Зеленський у День військової розвідки України 7 вересня зустрівся з військовослужбовцями ГУР Міноборони та вручив їм високі держнагороди

 Про це повідомив пресцентр ОПУ.

«Дякую вам за вашу надзвичайну хоробрість у боях на передовій. За ваші операції, які ви проводите проти ворога – всюди, де це потрібно. Дякую за вашу допомогу іншим воїнам сил оборони й безпеки України – завжди, коли це потрібно. За допомогу й постачання зброї для України. Дякую за ваші блискучі операції в різних частинах світу, спрямовані виключно на інтереси України та українців», – сказав Зеленський.

Зазначають, що Зеленський вручив розвідникам відзнаку президента України «Хрест бойових заслуг», ордени, медалі та погони найвищих військових звань. Зокрема, Зеленський наддав звання генерал-лейтенанта начальнику ГУР Кирилові Буданову і вручив йому відповідні погони, пише «Гордон».

«Після завершення урочистостей Володимир Зеленський оглянув сучасні зразки військової та спеціальної техніки, які перебувають на озброєнні ГУР МО України. Серед них – комплекси зв’язку, безпілотні авіаційні комплекси, гвинтокрили різних типів та обладнання», – ідеться в повідомленні ОПУ.

На одному з фото, оприлюдненому Офісом президента, Зеленський разом із Будановим стоїть на тлі вертольота з характерним для військової техніки окупантів написом V.

Український військовий журналіст, кореспондент «1+1» Андрій Цаплієнко наголосив у Telegram, що на фото – перегнаний із РФ російським пілотом Максимом Кузьміновим вертоліт Мі-8.

Реклама Google

Telegram Channel