Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Апеляція не спрацювала: Волинський суд не змінив вирок педофілу

Вироком Здолбунівського районного суду чоловікові призначено покарання у вигляді 11 років ув’язнення.

Фото: facebook.com.

Апеляція не спрацювала: Волинський суд не змінив вирок педофілу

За принципової позиції Здолбунівської окружної прокуратури апеляційний суд залишив без змін рішення, яким 38–річного жителя Рівненського району визнано винним у зґвалтуванні та розбещенні малолітньої дівчинки

За принципової позиції Здолбунівської окружної прокуратури апеляційний суд залишив без змін рішення, яким 38–річного жителя Рівненського району визнано винним у зґвалтуванні та розбещенні малолітньої дівчинки.

Так, житель колишнього Здолбунівського району впродовж кількох років вчиняв розпусні дії сексуального характеру та займався оральним сексом з потерпілою, яка на той час не досягла 14 років. Для інтимних зустрічей обвинувачений заманював дитину в безлюдні місця та закинуті будинки.

Про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

Потерпіла довго мовчала, проте пізніше все ж розповіла про зґвалтування та розбещення своїм рідним.

Вироком Здолбунівського районного суду чоловікові призначено покарання у вигляді 11 років ув’язнення, із занесенням його даних до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та недоторканості малолітніх.

Захисник обвинуваченого подав апеляційну скаргу. Втім, Волинський апеляційний суд, перевіривши вирок в межах апеляційної скарги та заслухавши доводи прокурора, рішення суду першої інстанції залишив без змін.

Читайте також: На Рівненщині «вимагачі» декілька місяців знущалися з 18-річного хлопця.

Реклама Google

Telegram Channel