Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Луцька лікарня отримала допомогу від США

«Україно-американська культурна асоціація» є багаторічним стратегічним партнером медичного закладу.

Фото: facebook.com.

Луцька лікарня отримала допомогу від США

Медичне об'єднання Луцької міської територіальної громади отримало чергову допомогу від партнерів з США

Медичне обʼєднання отримало чергову гуманітарну допомогу від наших партнерів з США «Україно-Американської культурної асоціації».

Про це повідомляє Медичне об'єднання Луцької міської територіальної громади.

«Отримали велику кількість виробів медичного призначення, дезінфікуючих засобів, перев'язувального матеріалу, одноразових інструментів та інших корисних речей у нашій роботі, які вже роздали у відділення клінічної лікарні. Дякуємо українській громаді Портленда і Ванкувера, медичній компанії «Медікал таймс», які збирають для нас цю допомогу і благодійному фонду «Серце в долонях» та особисто Олександру Кізіму, який організовує передачу гуманітарних вантажів» - повідомив заступник генерального директора, лікар-ендоскопіст Андрій Смольянінов.

«Украіно-американська культурна асоціація» є багаторічним стратегічним партнером, проте з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну допомога зросла в десятки разів.

«Ми цінуємо це і гордимося, що є частиною команди сильних та небайдужих людей, які роблять надзвичайно важливу справу. Дякуємо! Хай Бог дає здоров’я, сили і можливості й надалі творити добро!» — йдеться в дописі.

Читайте також: Коронавірус не страшний: Волинь отримала апарати штучної вентиляції легень.

Реклама Google

Telegram Channel