Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Ковелі відкрили новий тренажерний майданчик (Фото)

Фото Ковельської міськради.

У Ковелі відкрили новий тренажерний майданчик (Фото)

У Ковелі з’явилась ще одна локація для занять спортом – тренажерний майданчик поряд з ДЮСШ №1 імені Петра Стуса

На його облаштування з міського бюджету було виділено майже 200 тисяч гривень.

Як розповідає директор закладу Віталій Волосюк, аби придбати більше обладнання, вирішили усі роботи провести власними силами. З матеріалами допоміг директор фірми «Юкон» Юрій Семенюк, йдеться на сайті Ковельської міськради. 

Упродовж кількох місяців розчищали територію, розбирали старі приміщення, вивозили сміття. Крім колективу, надзвичайно багато допоміг ковельчанин, який мешкає поряд – Микола Петрович Добко. А ще юний помічник — Влад Сладковський. Йому лише 11 років, але він разом з дорослими працював на рівних і одним з перших випробовує нові тренажери.

Сьогодні директор школи Віталій Волосюк презентував майданчик та поділився своїми планами. Каже, що вони тут чекають дітей і дорослих, будуть раді, аби ковельчани тут займались спортом. Найближчим часом планують поряд облаштувати ігровий майданчик.

Територія навколо спортивного закладу останнім часом постійно оновлюється. Продумали тут і дизайн стіни поруч, зобразивши на ній карту України, посадили кущі, привели усе до ладу.

– Ось справжній приклад того, як ініціатива людей, їх активність може змінювати навколишній простір. Ми пам’ятаємо, яка була територія раніше і якою вона є тепер — це дві великі різниці. Хотів би подякувати колективу школи, директору Віталію Волосюку. Це людина, яка любить своє місто, робить його кращим. Сподіваюсь, на цьому майданчику вируватиме життя, сюди будуть приходитимуть ковельчани та з користю проводитимуть час,- зазначає міський голова Ігор Чайка.

 

 

Реклама Google
Telegram Channel