Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Давайте більш не вболівати за Бразилію: її президент боготворить путіна

Кров українців для президента Бразилії нічого не значить – він готовий цілувати путіна куди хоч...

Фото із сайту ukr.net.

Давайте більш не вболівати за Бразилію: її президент боготворить путіна

Ще 6 квітня Луїс Інасіу Лула да Сілва запропонував, щоб Україна поступилася Кримським півостровом росії, щоб покласти край війні

Хоч у Бразиліє є і велика українська діаспора, але...

Отож, учора президент Бразилії Луїс Інасіо Лула да Сілва заявив, що російського лідера володимира путіна не заарештують у Бразилії, якщо він відвідає саміт G20 у Ріо-де-Жанейро наступного року.

Про це да Сілва сказав у коментарі журналістам у кулуарах зустрічі G20 в Делі.

«Я вважаю, що путін може легко поїхати до Бразилії. Можу вам сказати, що якщо я буду президентом Бразилії, і він приїде до Бразилії, його нізащо не заарештують», – заявив Луїс Інасіо Лула да Сілв.

Як відомо, 17 березня 2023 року Палата досудового провадження ІІ Міжнародного кримінального суду видала ордери на арешт президента росії володимира путіна та марії олексіївни львової-бєлової, яка є уповноваженою президента рф з прав дитини. Усі країни-члени Міжнародного кримінального суду тепер юридично зобов’язані затримати і передати до суду путіна. 

Міністр юстиції Німеччини Марко Бушманн оголосив, що виконає ордер на арешт президента росії володимира путіна, якщо він ступить на німецьку землю.

Читайте також: «Вночі упав рекорд легендарного Пеле».

Реклама Google

Telegram Channel