Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Підтримати звільнених з полону жінок: у Луцьку «ТАМ-ТАМ» провів традиційний футбольний турнір

Мета благодійної акції – збір 200 тисяч гривень на підтримку жінок, звільнених з російського полону.

Фото Волинська обласна рада.

Підтримати звільнених з полону жінок: у Луцьку «ТАМ-ТАМ» провів традиційний футбольний турнір

Вже четверті за рахунком благодійні змагання з футболу гіпермаркет «ТАМ-ТАМ Сімейні традиції» приурочив до символічної дати – 10 річниці відкриття торгового комплексу мережі у Маріуполі, який нині зруйнований вщент

І як гравець, і як донатор турнір підтримав голова обласної ради Григорій Недопад.

 

 Мета благодійної акції – збір 200 тисяч гривень на підтримку жінок, звільнених з російського полону, інформує обласна рада. Таких на Волині сьогодні мешкає семеро, вони і стали почесними гостями турніру. Керівник гіпермаркету «ТАМ-ТАМ» Віктор Кульбачинський розповів, що ідея підтримати колишніх полонянок виникла після того, як вони працевлаштували у Луцьку уродженку Бердянська Анастасію Чорненьку. При знайомстві з’ясувалося, що вона пройшли пекло рашистського ув’язнення. Тож організатори вирішили, що наступний благодійний футбольний матч присвятять психологічній реабілітації та соціальній адаптації жінок, які пережили полон.

 

 Заради цієї мети на поле вийшли національна збірна України серед ветеранів та збірна команда ТАМ-ТАМу і зірок волинського футболу, у складі якої зіграв і голова Волиньради Григорій Недопад. Традиційно до організації благодійного матчу долучилися партнери головного організатора – будівельна компанія «Луцьксантехмонтаж» та мережа магазинів «Ліга Спорт».

 

Під час гри організатори оголосили особливу опцію – можливість 5 хвилин зіграти у складі національної збірної ветеранів футболу за донат у 5 тисяч гривень. Чоловіка, який зголосився вийти на поле, і глядачі, і гравці вітали оваціями стоячи, багато хто не зміг стримати сліз. Таким чином підтримати жінок-полонянок вирішив колишній військовослужбовець з протезованою ногою на позивний «Джексон».

 

 Під час благодійного матчу вдалося зібрати 100 тисяч гривень. Збір коштів на потребу жінок, які пережили полон, триває. Охочі можуть долучитися: номер картки банки 5375411207577516

Реклама Google

Telegram Channel