Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У громаді на Волині вирішували освітні питання

У новому 2023/2024 навчальному році у громаді працюватиме шість ліцеїв та дві гімназії.

Фото: facebook.com.

У громаді на Волині вирішували освітні питання

11 вересня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Володимирської міської ради, яке очолив міський голова Ігор Пальонка

На порядку денному стояло сім питань. Найперше члени виконкому розглянули питання мережі та наповнюваності класів, груп подовженого дня закладів загальної середньої освіти.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

У новому 2023/2024 навчальному році у громаді працюватиме шість ліцеїв та дві гімназії. Через недостатню кількість дітей призупинено діяльність філії суходільської школи у Новосілках, учнів переведено на навчання у більш комфортні умови, повідомила керівниця відділу освіти Наталія Митошоп.

Цьогоріч 4 тисячі 865 учнів навчатиметься у 196 класах. 20 груп подовженого дня відвідуватимуть 595 дітей.

Учні третього класу ліцею імені Цинкаловського навчатимуться лише онлайн. У випадку незгоди батьків, діти можуть перейти на навчання у інші навчальні заклади. Міський голова наголосив на важливості дотримання норм чинного законодавства і дав доручення керівниці відділу освіти, а також своєму заступнику Андрію Гудиму взяти це питання на особистий контроль. А з метою ощадного використання коштів є сенс створити комісію, яка би проконтролювала відвідуваність групи подовженого дня у гімназії № 7, додав Ігор Пальонка.

Присутні на засіданні члени виконкому одноголосно затвердили озвучені Наталією Митошоп цифри. Проголосували також і за низку рішень, рекомендованих до розгляду комісією з соціальних питань, які стосувались виплат одноразових грошових допомог на лікування, допомог сім’ям загиблих воїнів або ж допомог старожилам і почесним громадянам міста, відшкодування КП «Полігон» вартості поховання одиноких громадян тощо.

Читайте також: Волинське підприємство отримало довіру митної служби.

Реклама Google

Telegram Channel