Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Понівечив обличчя і вкрав картку: на Рівненщині винесли вирок «бувалому» грабіжнику

До вступу рішення в законну силу обвинувачений перебуватиме під вартою.

Фото ілюстративне / facebook.com.

Понівечив обличчя і вкрав картку: на Рівненщині винесли вирок «бувалому» грабіжнику

Прокурором Рівненської окружної прокуратури у суді доведено вину 46-річного чоловіка, який скоїв розбійний напад, поєднаний з проникненням до житла потерпілої, а також викрав її офіційний документ

Так, 3 листопада 2021 року мешканець колишнього Здолбунівського району, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності,проник до будинку потерпілої в с. Велика Омеляна Рівненського району.

Про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

Зловмисник напав на жінку і погрожуючи пістолетом наніс близько двадцяти ударів їй в обличчя та тулуб. Обвинувачений викрав у потерпілої 1350 гривень та банківську картку, при цьому змусивши повідомити йому пін-код від неї.

Під час судового розгляду обвинувачений своєї вини не визнав та заперечував причетність до вказаних кримінальних правопорушень.

Вироком Рівненського районного суду чоловіка визнано винним та призначено покарання у вигляді 10 років 6 місяців позбавлення волі із конфіскацією майна.

Наразі вирок суду законної сили ще не набрав, сторони можуть оскаржити його до апеляційного суду. До вступу рішення в законну силу обвинувачений перебуватиме під вартою.

Читайте також: Наркотики і невідомі пристрої: у Рівному інспектори зупинили підозрілого чоловіка.

Реклама Google

Telegram Channel