Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Що каже мер Володимира про хабар у 35 тисяч і обшуки в будинку дружини (Відео)

Ігор Пальонка.

Волинь-нова

Що каже мер Володимира про хабар у 35 тисяч і обшуки в будинку дружини (Відео)

Міський голова Володимира Ігор Пальонка вважає, що політичні опоненти намагаються його «приплести» до скандалу із хабарем у 35 тисяч доларів, на якому погорів депутат Волинської обласної ради Валентин Кошельник

Про це він сказав у коментарі телеканалу «Конкурент TV».

З його слів, у вівторок, 12 вересня, у Володимирі проводили низку процесуальних дій, зокрема обшуки в приміщеннях міської ради, ЦНАПу, а також у будинку його дружини, де він проживає. Проте під час обшуків не було знайдено «ніякої неправомірної вигоди, предметів збагачення».

А з депутатом Валентином Кошельником їх поєднували лише робочі відносини, адже той останнім часом очолював спортивний ліцей.

Мер вважає, що це політичні опоненти всіляко намагаються ставити палиці в колеса. «Я думаю, що це хтось проти мене, пробує атакувати мене. Багато роботи робиться в місті... На жаль, є люди, які хочуть влади», – зазначив він.

Нагадаємо: департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України повідомив, що на хабарі у 35 000 доларів США затримали депутата Волинської обласної ради. За вказану суму депутат обіцяв «вирішити» земельне питання. Затримали його під час передачі третього траншу – 25 000 доларів США. У межах кримінального провадження перевірятиметься причетність до корупційної схеми посадових осіб однієї з місцевих рад.

Реклама Google

Telegram Channel