Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Києві підірвали притулок для тварин: у вогні загинули десятки кішок

Жах!

Фото: Facebook.

У Києві підірвали притулок для тварин: у вогні загинули десятки кішок

Попередньо загинули чи постраждали близько 60 тварин

У Києві невідомі підірвали «Котобазу» — обладнаний будинок для котів і кішок на Теремках, в якому проживала велика кількість тварин.

Про це повідомляє Telegraf.

Внаслідок події загинуло багато пухнастих мешканців цього будиночка, а тих, яким дивом вдалося вижити, відвезли до реанімації.

Інцидент трапився увечері 23 вересня, у дворі будинку за адресою вулиця Академіка Заболотного, 76а, де у бойлерній і було обладнано «Котобазу». Увечері в цьому місці пролунав вибух, після чого почалася сильна пожежа. Інформацію про подію повідомили в одному з місцевих Telegram-каналів, опублікувавши відповідні фото та відео, а також підтвердила столична зоозахисниця.

 

 «Попередньо загинуло/постраждало близько 60 тварин. На місці поліція, пожежні, небайдужі люди. Жінка, яка дбала про котів, раніше повідомляла про погрози й писала заяву в поліцію», — йдеться у повідомленні.

Жах!
Жах!

 

Зазначається, що переважно серед загиблих тварин — кошенята. Поранених котів вдалося знайти та відвезти до ветеринарної клініки, де частину з них вдалося врятувати. Деякі знаходяться у реанімації. На щастя, у будівлі перебували не всі тварини. Частина їх бігала у дворі.

Водночас 24 канал цитує слова місцевої мешканки: «У перші секунди, як почулися вибухи й з’явилося полум’я, якийсь чоловік дуже голосно лаявся і кричав «під ***с», тому це хтось підпалив та його бачили».

 

 Читайте також: «Затримано шахрая, який знайомився з жінками через інтернет та видурював у них гроші

Реклама Google

 

Telegram Channel