Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Ковелі облаштовують доріжки у сквері Слави (Фото)

Фото Ковельської міськради.

У Ковелі облаштовують доріжки у сквері Слави (Фото)

Роботи тривають

Останніми роками благоустрій у Ковелі здійснюється не лише за кошти бюджету громади, але й активно до цього долучаються підприємці.

Багато для рідного міста робить власник мережі ресторанів «Classic» Роман Дідицький. Нещодавно біля народного дому «Просвіта» за його ініціативи було облаштовано стоянку для автомобілів. А цими днями у сквері Слави на кількох доріжках вкладають бруківку, де поряд мають встановити новий дитячий майданчик, йдеться на сайті Ковельської міськради.

Роман зі своїм колективом кілька років поспіль висаджує сакури у Ковелі. Ці декоративні дерева вже ростуть на вулицях Незалежності, Павлова, Шевченка, бульварі Лесі Українки та в парку Тараса Шевченка.

Надзвичайно вишуканою і стильною є територія біля ліцею №3 імені Лесі Українки. І це теж подарунок Ковелю від підприємця. І це далеко неповний перелік усіх його хороших справ.

– Велике спасибі Романові та його колективу за любов до рідного міста. Знаю, що ще надзвичайно потужно вони допомагають нашим захисникам. Вдячний усім, хто робить Ковель кращим, комфортнішим, більш сучасним, – зазначає міський голова Ігор Чайка.

Читайте також: Юні каратисти з Ковеля привезли багато медалей із Всеукраїнського чемпіонату.

Реклама Google
 

Telegram Channel