Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
лукашенко приревнував... путіна

Трійка божевільних, які ще стільки нароблять біди...

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

лукашенко приревнував... путіна

Бо «коханою дружиною» став Кім Чен Ин

Президент росії зустрівся із лідером КНДР – і алєксандр лукашенко заревнував. У білоруського диктатора були суперечливі емоції.

Про це 24 Каналу заявив заступник керівника Об'єднаного перехідного кабінету Білорусі, керівник Народного антикризового управління Павло Латушко, зауваживши, що це було помітно.

«Кохана дружина» стала другою за значенням або не зовсім «коханою». «Коханою» став Кім Чен Ин», – сказав Латушко.

Саме тому лукашенко й почав загравати. Так самопроголошений президент білорусі заявив, що можна подумати «і про співпрацю на трьох – із північною кореєю, росією». Мовляв, допомога білорусі буцімто теж треба, і білоруський диктатор нібито радий, що владімір путін зустрівся з Кім Чен Ином.

путін приїздив у Мінськ, а лідер КНДР приїхав на Далекий Схід. Можливо, ще буде зустріч із президентом Ірану. Також лукашенко зустрічався із президентом Екваторіальної Гвінеї, якого, за словами Латушка, звинувачують у людоїдстві. Також самопроголошений президент білорусі може з'їздити у Зімбабве.

«Це їх коло «товаришування». Коло за інтересами, по бізнесу, по виживанню. Там мотивація лише одна: вони розуміють, що, якщо один одного не підтримуватимуть, їхні дні порахують», – наголосив керівник Народного антикризового управління.

Жах у тому, переконаний Павло Латушко, що так учасники цього кола вибудовують це у геополітичну філософію. Мовляв, ніби розділення світу на різні цивілізації.

«І зараз з'являється цивілізація, яка буде стояти на таких місцях як пхеньян, москва, мінськ. Не знаю, чи буде там Пекін. Тегеран – зрозуміло. І цивілізація – це демократичний світ, де головне – це людина, розвиток тощо», – сказав заступник керівника Об'єднаного перехідного кабінету Білорусі.

Таке майбутнє бачить для себе білоруський диктатор. Однак, це все – ментальність самопроголошеного президента білорусі, виховання та проблеми з дитинства.

Читайте також: «Теледами з «1+1», які після Майдану просили пробачення в українців, не витягнули Коломойського на поруки».

Реклама Google

Telegram Channel