Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині відкрили стелу памʼяті загиблих у війні випускників закладу

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять полеглих у війні.

Фото: facebook.com.

На Волині відкрили стелу памʼяті загиблих у війні випускників закладу

Сьогодні, 28 вересня, у Нововолинському електромеханічному фаховому коледжі відбулося відкриття пам'ятної стели на честь Героїв - випускників закладу

На стелі зображені портрети 17 колишніх студентів НЕФКу з Нововолинської та Володимирської громад. Вони були патріотами своєї Батьківщини, мужніми воїнами, гідними синами України, які героїчно загинули у боротьбі за нашу незалежність.

Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

До пам'ятного заходу долучилися адміністрація та студенти закладу, рідні та друзі загиблих Захисників, військові, волонтери, представники влади та громадськість міста.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять полеглих у війні. Священнослужителі міста провели освячення стели та панахиду за загиблими Героями. Піднесли спільну молитву за українських воїнів та Україну.

До присутніх звернулася радниця міського голови Катерина Варвус.

« Стела Героїв - це місце скорботи та суму, але водночас - це місце безмежної шани та глибокої пам'яті нашим Захисникам», - зазначила Катерина Варвус.

Зі щемливими словами до рідних Героїв та громадськості також звернулися заступник директора з навчальної роботи коледжу Олександр Ільїн, волонтерка Наталія Волохата та друзі Захисників.

Опісля, відбулося покладання квітів до стели Героїв.

Читайте також: На Волині нагородили кращих освітян області.

Реклама Google

Telegram Channel