Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Ексмеру виписали повістку за те, що військового не впустили до бару

Свого часу Романа Заставного ЗМІ називали нардепом-мільйонером і «сірим кардиналом» Тернопільської області. Тож навряд чи він піде служити...

Фото із сайту politeka.net.

Ексмеру виписали повістку за те, що військового не впустили до бару

Це сталося у Тернополі

У Тернополі укрaїнського військового не пустили до бaру, бо він прийшов «у кaмуфляжі», а у зaклaді, за словами охоронця «існує дрес-код».

Інцидент трапився у зaклaді «Noname bar» – це заклад громадського харчування родини Заставних (колишнього мера Тернополя). Військовий, якого не пустили у зaклaд, як стверджують у мережі, приїхaв у відпустку до Тернополя з Авдіївки. Згодом на своїй сторінці у соцмережі адміністрація закладу вибачилася і пообіцяла, що таке більше не повториться.

Тим часом, як повідомили у громадській організації «Тернопільські підсумки» виданню «Еспресо.Захід», військкомат виписав повістку колишньому меру Тернополя Роману Заставному. Її виписали після звернення голови громадської організації «Тернопільські підсумки» Тараса Білана, який поскаржився до військкомату на Романа Заставного, у чий бар не пустили військового у формі.

«Декілька днів тому до закладу громадського харчування родини Заставних  (колишнього мера Тернополя) не впустили військового. Причина: не сподобався дрес-код воїна ЗСУ. Боєць був у військовій формі», – йдеться у повідомленні.

Відтак ГО «Тернопільські підсумки» скерували звернення до військкомату з проханням виписати повістки всім чоловікам родини Заставних для проходження військово-лікарської комісії та призову до ЗСУ.

Військкомат відреагував миттєво й виписав повістку, наголосили у ГО. У випадку неявки, розшуком ексмера Тернополя займеться поліція та військова прокуратура. У громадській організації пообіцяли тримати ситуацію на контролі.

Читайте також: «На Волині покарали священника московського патріархату за богослужіння з ПЦУ за полеглих воїнів».

Реклама Google

Telegram Channel