Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Україна відповіла Ірану за «шахеди»

Сергій СЕМЕНЮК: «Отримайте і розпишіться».

Фото із сайту volleyballworld.com.

Україна відповіла Ірану за «шахеди»

Наші волейболісти завдали іранцям поразки на спортивному майданчику з рахунком 3:0

І це без гравця №1 збірної і її капітана Олега Плотницького!

Відбірковий турнір до Олімпіади-2024 з волейболу. Чоловіки. Ріо-де-Жанейро (Бразилія). 2 жовтня. Група А. 2-ий тур. Іран – Україна – 0:3 (19:25, 22:25, 17:25).

Наставник українців трохи спантеличив опонентів стартовим складом, залишивши на лаві запасних капітана команди Олега Плотницького та випустивши замість нього Тимофія Полуяна.

А ще порівняно з попереднім поєдинком, інформує sport.ua, у нас помінявся ліберо – з перших хвилин з'явився Дмитро Канаєв.

Українці агресивно розпочали матч і повели з рахунком 4:0. Гра нашої команди кардинально відрізнялася від зустрічі проти Куби. Збірна України виглядала явно краще за суперників і далі її перевага тільки продовжувала зростати -16:10, 19:12. А завершився перший сет з рахунком 25:19 на користь «синьо-жовтих».

У другому сеті українці не зменшували обертів. Максимальна різниця в рахунку сягала шести очок. Наприкінці сета іранці намагалися наздогнати збірну України, але зробити цього не змогли – 25:22.

І третя партія пройшла зв нашою перевагою. Іранці спробували вплинути на перебіг поєдинку ротацією, але виглядали якось приречено. Ковальов, Полуян, Семенюк, Тупчій раз по раз пробивали оборону суперників. І українці холоднокровно довели сет до перемоги.

Склад переможців був таким: Юрій Семенюк (набрав 10 очок), Юрій Синиця (3), Тимофій Полуян (15), Владислав Щуров (3), Василь Тупчий (16), Ілля Ковальов (8), Дмитро Канаєв (ліберо) – стартовий. На заміну виходили: Олег Плотницький (0), Віталій Кучер (1).

У понеділок на турнірі буде вихідний день. А свій наступний матч збірна України проведе у вівторок, 3 жовтня, з Італією. Початок гри о 23.00 за київським часом.

У першому, турі, нагадаємо, ми зазнали поразки: Куба – Україна – 3:0 (25:16, 25:19, 25:18).

Читайте також: «Збірна Куби показали Україні, як треба грати у волейбол».

Реклама Google

Telegram Channel