Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині «ліквідовували аварію» на комунальному підприємстві

Фото: Ковельська РДА.

На Волині «ліквідовували аварію» на комунальному підприємстві

На Ковельщині відпрацьовували алгоритм дій з ліквідації надзвичайної ситуації

У Ковельському районі вчора,  3 жовтня, відбулись комплексні практичні навчання з відпрацювання алгоритму дій аварійних служб у разі виникнення надзвичайної ситуації, яка, за легендою, виникла на котельні одного з комунальних підприємств.

 

 У заході взяли участь начальник Ковельської районної військової адміністрації, заступник Ковельського міського голови - керівник робіт з ліквідації надзвичайної ситуації, представники районного та обласного управлінь ДСНС України у Волинській області, Ковельського районного управління поліції ГУ НП України у Волинській області, керівники і працівники міських комунальних підприємств, служб енергозабезпечення та екстреної медичної допомоги. Також у навчанні взяли участь керівники органів місцевого самоврядування району та представники комунальних підприємств усіх територіальних громад Ковельщини.

Про це інформує Ковельська районна державна адміністрація.

Усі задіяні в ліквідації надзвичайної ситуації, для якої було обрано один із найскладніших сценаріїв, підрозділи рятувальних сил, представники комунальних підприємств, організацій, правоохоронних органів не лише забезпечили своєчасне прибуття на місце уявної надзвичайної ситуації, а й професійно, у чіткій взаємодії виконали завдання з ліквідації її наслідків, відновлення енергопостачання на об’єкті, надання екстреної медичної допомоги потерпілим.

 

 По завершенні практичної частини навчань начальник Ковельської районної військової адміністрації подякувала усім учасникам ліквідації уявної надзвичайної ситуації за високий рівень готовності, який у мирних умовах і під час війни вони неодноразово демонстрували в ході реальних надзвичайних подій. Присутні мали можливість оглянути задіяну техніку, засоби та обладнання різних аварійно-рятувальних служб.

Читайте також: За минулу добу вогнеборці ліквідували п'ять пожеж на Рівненщині.

Реклама Google

Telegram Channel