Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
Мер Ковеля висловив свою думку щодо лікаря, який брав хабарі від ухилянтів

Як воно буде – громадськість про це дізнається.

Фото ілюстративне / facebook.com.

Мер Ковеля висловив свою думку щодо лікаря, який брав хабарі від ухилянтів

«У мене питання, чи ви як мер можете висловити свою позицію з цього приводу та чи можете ви повпливати на те, щоб такі негідники не працювали на державних посадах у місті Ковель?»

Таке повідомлення отримав на свою сторінку очільник міста від військовослужбовця із Ковеля, який перебуває на фронті, щодо справи лікаря-невропатолога Ковельського МТМО, який брав хабарі від ухилянтів.

Про це на своїй фейсбук-сторінці пише Ігор Чайка — Ковельський міський голова.

«Отож, звісно я відстежую те, що відбувається у цій площині і, звісно, маю свою позицію. Днями мав розмову на цю тему з генеральним директором Ковельського МТМО Валентином Вітром.

Моя позиція, яку я йому і озвучив, така: із недобросовісними лікарями, вину яких довів суд, варто прощатися!

У справі щодо невропатолога Андрія Сиротюка вже є вирок суду. Суд не заборонив йому працювати, але керівництво медзакладу поки не прийняло остаточного рішення. Як воно буде – громадськість про це дізнається. Медика вивели зі складу військово-лікарської комісії, де він раніше перебував.

Звертаюся до усіх жителів нашої громади! Я, як і ви, зацікавлений у тому, аби виявляти корупціонерів. Час від часу ви повідомляєте мені про такі речі або просите вжити заходів. Я бачу, аналізую, реагую за можливості та потреби. Але ні я особисто, ні міська рада загалом не є правоохоронним чи каральним органом. Ми можемо приймати рішення щодо звільнення чи інших видів дисциплінарного стягнення щодо працівників міськради і комунальних установ лише за наявності чітко регламентованих законних підстав. Тож, повідомляйте також і в антикорупційні органи (НАЗК, НАБУ, САП та інші), у чиїй це безпосередній компетенції. Буду вдячний за активну позицію у цьому питанні!» — йдеться в дописі.

Читайте також: Шахрайства на майже 800 тисяч гривень: на Волині перед судом постануть четверо членів злочинної групи.

Реклама Google

Telegram Channel