Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
У Володимирі автопарк КП «Полігон» поповнився новою технікою

Важливе придбання.

Фото Володимирської міськради.

У Володимирі автопарк КП «Полігон» поповнився новою технікою

13 жовтня міський голова Ігор Пальонка спільно зі своїм першим заступником Ярославом Матвійчуком відвідали комунальне підприємство «Полігон», щоб оглянути нову техніку, яка прибула на підприємство, та перевірити стан готовності до зими

Автопарк підприємства саме поповнився двома тракторами LOVOL FT 754 з причепом та відвалом. Вартість техніки, яку придбали за кошти Володимир-Волинської громади, – понад 2,9 мільйона гривень. Також придбано ще один менший тракторець LOVOL FT 354 зі щіткою та відвалом, вартість якого понад 580 тисяч гривень.

Уся придбана техніка буде використовуватись для проведення робіт з благоустрою, вивезення твердих побутових відходів. Взимку трактори очищатимуть вулиці громади від снігу та посипатимуть їх піщано-сольовою сумішшю, повідомляє міськрада.

За словами керівника підприємства Володимира Собіпана, у рамках підготовки до зими на КП «Полігон» оновили контейнери для зберігання протиожеледних матеріалів. Закупили нові пластикові (50 шт.) на 150 л та відремонтували 20 старих.  Також закупили 1200 тонн піску та 200 тонн солі для посипання тротуарів і доріг громади у зимовий період.

Читайте також: Очільник області розповів, коли на Волині стартуватиме опалювальний сезон.

Реклама Google

Telegram Channel