Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Вперше за два роки бібліотеки Ковельської громади отримали нові книги

 Заклад нещодавно отримав 157 нових  книг.

Фото Ковельська міська рада.

Вперше за два роки бібліотеки Ковельської громади отримали нові книги

Своєрідний «острів скарбів» зустрічає у ці дні читачів дитячої бібліотеки, що знаходиться у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки

 Заклад нещодавно отримав 157 нових  книг, які було придбано за кошти бюджету громади.

Бібліотекарі Алла Іхо, Тамара Шевчук, Валентина Терефельська розповідають, що уже два роки у них не було такого суттєвого поповнення фонду. Тож дуже серйозно підійшли до вибору книжок,  зважили на інтереси своїх читачів, у пріоритеті були новинки українських авторів, інформують у громаді.

 

 Кажуть, юні читачі уже не могли дочекатись своїх замовлень. Тепер вони мають  продовження улюблених серій, авторів, мотиваційну літературу.

 

 Сюди приходять діти різного віку. Найменшому — два роки. Хлопчик сам обирає ті книги, які йому ще поки читає мама. І це непоодинокий випадок. Пані Алла свою онучку записала у бібліотеку, коли їй було кілька місяців.

Тут дуже тепла і родинна атмосфера. Своїх маленьких відвідувачів бібліотекарі зустрічають дуже гостинно. Знають кожного по імені, їх вподобання, мають спільні теми для обговорення.

 

 Сьогодні з новинками літератури прийшли познайомитись другокласники ліцею «Оберіг». Їх провели світом книг, почули школярі багато пізнавальних історій, обрали собі книги для читання.

Працівники дитячої бібліотеки запрошують юних ковельчан та батьків  корисно провести час з цікавими виданнями та обрати ті, які стануть до вподоби.

 

 Загалом книгозбірні Ковельської громади отримали 320 нових примірників. Ознайомитись з їх списком  можна в розділі «Нові книги» http://kovelbook.com.ua/rajon-v-presi на офіційному сайті публічної бібліотеки: http://kovelbook.com.ua/archives/15810.

 

Новинки  вже – на полицях, частина з них вже знайшла своїх читачів.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel