Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
Помер Сергій Сивохо

Сергій Сивохо.

Фото: Громадське.

Помер Сергій Сивохо

Це сталося через хронічну хворобу

Український телеведучий Сергій Сивохо помер, що підтвердили в пресслужбі артиста.

Про це повідомляє Obozrevatel.

Смерть через хронічну хворобу легень настала сьогодні, у вівторок, о 5:40 у Німеччині. Телеведучий, колишній гравець КВК і ексрадник секретаря РНБО пішов із життя у 54-річному віці.

«Зараз кожен день дуже важкий, але сьогодні мені особливо погано... Сьогодні о 5:40 помер мій добрий друг, людина, яку я дуже люблю, великий друг Ізраїлю, великий художник Сергій Анатолійович Сивохо. Я буду дуже сумувати за тобою. Вічна пам'ять Сергію», – розповіла подруга артиста Світлана Бердецька.

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну Сергій Сивохо призупинив медійну діяльність та зник з поля зору шанувальників і ЗМІ. На його сторінках були тільки привітання з релігійними святами та звіти про волонтерську діяльність.

Артист став відомим завдяки своїй грі за команду «Дрім-Тім». Після КВК почав зніматися в кіно. У 2000-х роках вів розважальну програму «Прихована камера» на «1+1». З 2011 по 2013 роки був креативним продюсером програми «Велика різниця по-українськи». Пізніше став продюсером студії «Квартал 95», а також прийняв пропозицію бути тренером у першому сезоні «Ліги сміху».

У 2019 році Сивохо балотувався в депутати Верховної Ради від партії «Слуга народу». З 2019 по 2020 рік він був радником секретаря РНБО з питань реінтеграції окупованих територій.

Читайте також: 

Реклама Google

Telegram Channel