Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Житель Рівненського району намагався «відкупитися» від відповідальності

Зловмисник запропонував «сплатити» штраф на місці.

Фото: поліція Рівненської області.

Житель Рівненського району намагався «відкупитися» від відповідальності

Запропонував поліцейським хабар сумою 13500 гривень

Учора близько другої ночі в поле зору працівників сектору реагування патрульної поліції ВП №2 (м.Костопіль) в селі Злазне потрапив мікроавтобус «Volkswagen Crafter», водій якого підозріло маневрував проїзною частиною.

Вимогу про законну зупинку він проігнорував і додав швидкості. Втім, не впоравшись із керуванням, виїхав за межі проїзної частини та опинився у чагарниках.

Повідомляє поліція Рівненської області.

За зовнішніми ознаками 29-річний кермувальник, житель Рівненського району, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Однак від огляду на місці події та у медзакладі відмовився.

Під час оформлення адмінматеріалів порушник запропонував «сплатити» штраф на місці. Попередження про кримінальну відповідальність на нього не вплинули: чоловік поклав на заднє сидіння службового авто 13500 тис. грн.

На місце події викликали слідчо-оперативна групу, яка задокументувала вчинене кримінальне правопорушення. За фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди службовій особі розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 369 КК України. Грошові кошти вилучені.

Відповідно до санкції статті 29-річному жителю Рівненського району може загрожувати мінімум від 17000 до 68000 гривень штрафу, а максимум — позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.

Читайте також: «У Ковелі з’явився новий мурал (Фото)».

Реклама Google

Telegram Channel