Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Володимирі ремонтують дороги (Фото)

Робота кипить.

Фото Володимирської міськради.

У Володимирі ремонтують дороги (Фото)

Доки погода дозволяє, у громаді продовжують виконувати планові роботи, зокрема ремонти восьми вулиць та двох прибудинкових територій. У підсумку це дозволить зберегти від подальших руйнувань дорожнє покриття та забезпечить комфортне пересування мешканців

На вулиці Ревуцького наразі тривають підготовчі роботи до вкладання асфальтного полотна протяжністю понад 600 м, а саме формується дорожнє корито, яке засипають щебеневою сумішшю. Протягом двох тижнів на цій вулиці роботи будуть завершені.

Цьогоріч виконано і низку ямкових ремонтних робіт на вулицях населених пунктів громади, але за літній період з’явились нові вибоїни, тому було вирішено провести ремонт найбільш аварійних ділянок, повідомляє Володимирська міськрада.

Капітально ремонтують підрядники прибудинкові території на вул. Ковельській 73, 102 та 104. Тут замінюють каналізаційні мережі, які за роки експлуатації вже вийшли з ладу. Управління інфраструктури разом з підрядниками врахували думку мешканців щодо збільшення паркомісць та збереження зелених зон. За сприятливих погодних умов у цьому році прибудинкові території будуть відремонтовані.

Активно тривають роботи з вкладання тротуару на вулиці Зимнівській. За словами першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука, після перемоги буде завершений ремонт усієї вулиці зі встановленням нових зупинок та вкладанням фінального шару асфальтного покриття.

      

Читайте також: Якою буде погода на Волині 18 жовтня.

Реклама Google
 

Telegram Channel