Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Сарнах поліцейські затримали збувача психотропів

Відомо, що він уже потрапляв в поле зору правоохоронців за аналогічний злочин.

Фото: поліція Рівненської області.

У Сарнах поліцейські затримали збувача психотропів

21 жовтня, близько 12 години оперативники затримали наркодилера під час збуту особливо небезпечної психотропної речовини PVP

Слідчі Сарненського РВП за погодження прокуратури повідомили про підозру 33-річному сарненчанину, який займався незаконним бізнесом, за частиною 2 статті 307 КК України. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

У лісовому масиві на околиці райцентру зловмисник продавав дозу наркотиків за 2000 гривень. Першу закупку поліцейські задокументували на початку червня.

Повідомляє поліція Рівненської області.

Під час санкціонованого обшуку в кишені зловмисника виявили та вилучили порошкоподібну речовину. Фото: поліція Рівненської області.

 

Також було вилучено пристрій для куріння наркотичних речовин. Фото: поліція Рівненської області.

 

Крім того, в ході проведення слідчої дії поліцейські вилучили мобільний телефон, банківську картку, на яку він отримав «зарплатню».

Збувача затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання та повідомили про підозру.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Читайте також: ««Я навчився свої невдачі перетворювати в стимул»: боєць з Луцька розповів свою історію незламності духу (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel