Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
На Волині відбувся чемпіонат з шахів

Вітаємо усіх учасників цієї складної інтелектуальної гри та зичимо подальших перемог.

Фото: facebook.com.

На Волині відбувся чемпіонат з шахів

22 жовтня у м. Ковелі на базі спортивного комплексу КЗ «КДЮСШ ім Євгена Кондратовича» завершився чемпіонат Волинської області з блискавичної гри в шахи серед чоловіків та жінок

За дорученням начальника Волинської ОВА Юрій Погуляйко учасників та призерів змагань привітав директор профільного Департаменту Олександр Хвіщук.

Про це повідомляє Департамент культури, молоді та спорту Волинської ОДА.

Також до заключної частини змагань та нагородження долучились заступник начальника управління відділу у справах молоді, фізичної культури та спорту Роман Лис, президент Волинської федерації шахів Андрій Ковальчук, директор КЗ «КДЮСШ ім Євгена Кондратовича» Олена Клімашевська.

Чемпіоном Волинської області з блискавичної гри в шахи серед чоловіків став кандидат в майстри спорту Олександр Закордонець м. Луцьк, друге місце посів майстер спорту Василь Неділько м. Луцьк та третє місце виборов кандидат в майстри спорту Дмитро Якобчук м. Ковель. 4 місце - Андрій Мойсіюк м. Луцьк 5 місце - Данило Ракубовчук смт. Ратне 6 місце - Іван Хільчук м. Ковель.

Серед жінок чемпіонкою Волинської області з блискавичної гри з шахів стала Олександра Позур м. Ковель, друге місце посіла Юлія Козак м. Ковель, третє місце виборола Катерина Бас м. Луцьк. У категорії серед ветеранів 65+ переможцем став Віктор Мазуркевич м. Луцьк.

Читайте також: У громаді на Волині створюють перший молодіжний простір.

Реклама Google

Telegram Channel