Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
Підприємство з Нововолинська виграло грант на 11 мільйонів: на що пішли кошти

Мʼясні та овочеві тушкованки й паштети від «Вербени» знає вся Україна.

Фото із сторінки Бориса Карпуса у Facebook.

Підприємство з Нововолинська виграло грант на 11 мільйонів: на що пішли кошти

Створено 25 нових робочих місць

Про це повідомив міський голова Нововолинська Борис Карпус.

«Разом із заступником голови волинської ОВА Олександром Троханенком оглянули виробництво, склади та нове будівництво на ТОВ «Вербена» у Нововолинську.

До слова, мій попередній робочий візит на підприємство був півтора року тому. Тоді на місці сучасної лінії виробництва стояли лише порожні приміщення.

 

 Приємно спостерігати, як тут все змінилося і налагодилося. Чіткі процеси, де кожен працівників впевнено виконує свої завдання.

Нещодавно ТОВ «Вербена» виграло грант за програмою «єРобота» на загальну суму 11, 4 мільйонів гривень, з яких 8 мільйонів – грантові кошти, 3,4 мільйона – співфінансування підприємства. За ці кошти придбали декілька потужних агрегатів, які значно спростили та вдосконалили процес.

 

 Зокрема, лінію з виробництва консервів у жерстяних банках і комплект холодильного устаткування. У рамках проєкту підприємство створило 25 нових робочих місць. Тому хто шукає роботу – звертайтеся.

Мʼясні та овочеві тушкованки й паштети від «Вербени» знає вся Україна. А головне - їх дуже люблять бійці на передовій», - зазначив він.

 

 

 

 
 

 

Реклама Google

Telegram Channel