Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
На Волині для дітей із віддалених сіл організували змістовне дозвілля (Фото)

Майже 150 школярів проведуть час з користю.

Фото: facebook.com.

На Волині для дітей із віддалених сіл організували змістовне дозвілля (Фото)

Три дні з 24-26 жовтня тривають екскурсії для дітей з Романова, Піддубців та Борохова

Школярі розширюють кругозір та закріплюють базові навички безпеки, відвідуючи виставку пожежної рятувальної служби ДСНС України у Головному управлінні ДСНС у Волинській області та здійснюють подорож у світ створення іграшки на базі виробничих потужностей місцевого виробника - компанії «Тигрес».

Про це повідомляє Підгайцівська територіальна громада.

Майже 150 школярів з віддалених сіл громади охоплять змістовним дозвіллям, на що у Підгайцівській сільській раді звертається належна увага.

Адже, в умовах воєнного стану, важливими є як покращення рівня знань школярів з безпечного поводження в освітньому середовищі, в повсякденному житті, так і покращення ментального здоров'я шляхом спільних подорожей у нові місця та пізнавальних екскурсій.

Тож, під час екскурсії до виставки – музею пожежної рятувальної служби, яка знаходиться у м. Луцьку, дітлахи дізналися багато цікавого і корисного з історії та про роботу пожежно-рятувальної служби Волині, до якої звертаються у найкритичніших ситуаціях.

Спільно з екскурсоводом Катериною Петровою, діти стали справжньою пожежною командою, спробували сигналити у протипожежну сирену, пустили протипожежну піну, випробували як працює блискавкозахист, оцінили важливість спорядження рятувальників та засобів гасіння вогню.

Підсумували теоретичні аспекти протипожежної, протимінної, безпеки та відповіли на численні запитання школярів представник Луцького районного ДСНС Антон Луцюк та спеціаліст з безпечного освітнього середовища Леся Киришун.

Поліцейський офіцер Підгайцівської громади Дмитро Гриб ініціював проведення дозвілля для школярів, забезпечив їх супровід та розповів малечі про безпеку на дорогах.

Захопливою та веселою виявилася для школярів екскурсія до компанії «Тигрес», де вони познайомилися з процесом виготовлення та наповнення м'яких та з обладнанням для виробництва пластмасових іграшок.

Читайте також: На Волині дошкільнята спробували себе у ролі рятувальників (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel