Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
На Волині водій маршрутки жбурляє в пасажирів грішми

Фото ілюстративне / my.rv.ua.

На Волині водій маршрутки жбурляє в пасажирів грішми

Відомо вже про кілька таких випадків

Жителі Любомльщини скаржаться на керманича автобуса «Черемошна Воля-Любомль». Кажуть, що він відмовлється брати оплату за проїзд купюрами по 1 чи 2 гривні. Ба більше - нахабно кидає гроші в людей.

Один із таких випадків трапився цього понеділка з місцевою вчителькою. 

«В понеділок 23.10.23 року,зайшовши у маршрутку, рейс «Черемошна Воля-Любомль» (8.15 в Нудижах), я хотіла розрахуватися за проїзд вартістю 15 гривень купюрами: дві по 5 грн, дві по 2 грн і 1 гривня. Але водій автобуса спочатку сказав, що такі купюри (по 2 і 1 грн) не приймає, я їх маю віднести в церкву. Він з неповагою говорив, що пасажири аж завмерли, для них це не новина, бо вони вже чули подібне неодноразово. А я сказала, що інших грошей у мене немає. Цей конфлікт тривав недовго, а саме цікаве, що ті гроші він кинув мені в спину!!!» - пише Галина Голян.

«За кермом досвідчений водій, з вигляду поважний чоловік,бо сивина на голові, а поводиться нечемно. По дорозі я почула як пасажири висловлювали думки про водія (не з хорошого боку), але мовчать, бо це єдина маршрутка яка їде у їхнє село», йдеться у дописі.

У коментарях місцеві меншканці розповідають, що подібні історії траплялися і з ними. Люди не раз ставали свідками, як водій кидає гривневі купюри в людей або на підлогу.

Більше цікавих і найсвіжіших новин Волині шукайте на нашому телеграм-каналі Volyn Nova 

Читайте також: «У мене зупинка три хвилини»: водій автобуса зачинив двері перед бійцем, який втратив ногу.

Реклама Google

Telegram Channel