Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Круїзні подорожі – унікальна пригода з новими відчуттями

Реклама

Фото: cruisexpress.com.ua.

Круїзні подорожі – унікальна пригода з новими відчуттями

Класична відпустка в багатьох випадках представлена як поїздка на море, в гори або кудись на річку та озеро. Але багато хто забуває про можливість вирушити в подорож морем, замовивши круїзне плавання. Найчастіше вибирається тепле узбережжя влітку, що дозволить не просто ходити на кораблі, а й зупинятися, відвідуючи міста на морському узбережжі.

Подорож на круїзному лайнері організована туристичним оператором «Експрес-вояж». Це представник відомої компанії ROYAL CARIBBEAN CRUISES Ltd, яка є лідером з організації круїзних мандрівок у світі. Якось зайшовши на лайнер, у майбутньому захочеться повторити ці відчуття. Проблем немає, адже кожен сезон пропонується щось нове та унікальне з урахуванням відгуків туристів.

Переваги відпочинку на лайнері

На вибір пропонується кілька форматів турів, тому можна вибрати сам лайнер, напрямок, а також країну та готелі. Подорож триває від 1 до 2 тижнів, є можливість відвідувати пляжі, різні атракціони та визначні пам'ятки. Кожен новий день можна зустрічати в новому регіоні та місті, при цьому вдасться бачити найкрасивіші океани та моря.

Серед додаткових моментів можна виділити кілька особливостей:

  • немає необхідності брати багато речей, адже їх завжди можна випрати на лайнері;
  • вартість набагато нижча, якщо порівнювати з альтернативними методами подорожі узбережжям;
  • не буде часу витрачатися на шопінг, відповідно гроші будуть заощаджені;
  • на кораблі представлений великий асортимент розваг;
  • є можливість зустріти нових людей та подружитись.

Така подорож дозволить створити багато яскравих та оригінальних фотографій, позбавити себе стресу та численних проблем.

Як формується ціна?

Враховується кількість днів, рівень та якість лайнера, його особливості та виконання, пора року, терміни бронювання, а також організатор. Літня подорож буде дорожчою на 30%, якщо порівнювати з періодом восени та навесні. Океанські подорожі коштуватимуть 2000 доларів за 1 особу, тоді як морські прогулянки коштуватимуть близько 800 доларів. Багато хто вибирає стандартні тури, що забезпечують подорож багатьма європейськими країнами, включаючи Італію, Іспанію, Францію, Португалію тощо.

В рамках одного круїзу можна відвідати кілька морів та як мінімум один океан. Найкраще починати з малого і перша подорож має бути морською. Це дозволить звикнути до умов та графіку подорожей, щоб у подальшому швидко розуміти коли потрібно виходити та скільки часу витрачати на прогулянки.

Реклама Google

Telegram Channel