Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині перевіряють укриття (Фото)

Під час обстежень вивчали стан комплектації сховищ.

Фото: facebook.com.

На Волині перевіряють укриття (Фото)

Фахівці служби цивільного захисту проводять обстеження укриттів у Луцьку та на території громад, прилеглих до обласного центру

Співробітники Луцького районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області оглянули стан протирадіаційних та найпростіших укриттях в закладах культури й освіти, а також в багатоквартирних будинках.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

27 жовтня перевірили готовність новозбудованих укриттів в одному з дошкільних закладів та закладів освіти на території Боратинської громади. Уже найближчим часом ці укриття будуть уведені в експлуатацію, що дозволить відновити освітній процес в режимі офлайн. Крім того, фахівці ДСНС ознайомилися з перебігом робіт зі зведення укриття, що тривають на території ще одного закладу освіти в цій громаді.

З балансоутримувачами захисних споруд, а також відповідальними особами за їхнє обслуговування і експлуатацію співробітники ДСНС провели інструктажі та надали рекомендації щодо облаштування та подальшої експлуатації.

Під час обстежень вивчали стан комплектації сховищ, утому числі первинними засобами пожежогасіння, медичними аптечками, продуктами та водою, а також з'ясували стан виконання інших вимог для використання укриттів за призначенням.

Читайте також: Сьогодні у Луцькому районі буде гучно.

Реклама Google

Telegram Channel