Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У громаді на Волині соціальні робітники отримали мобільний транспорт

У громаді працює 10 соціальних робітників, які обслуговують 89 громадян похилого віку та інвалідів.

Фото: facebook.com.

У громаді на Волині соціальні робітники отримали мобільний транспорт

Соціальні робітники Торчинського центру надання соціальних послуг отримали новенькі велосипеди

Більшість із них звикла використовувати власні веломашини, які швидко зношуються, адже, щоб обслужити підопічних, доставити їм необхідні товари, виконати їхні замовлення, соціальним робітникам доводиться долати кілометри бездоріжжя й добряче крутити педалі.

Про це пише Торчинська громада.

Три велосипеди для соцпрацівників Торчинської громади передала Національна Асамблея людей з інвалідністю України в рамках міжнародного проєкту «Багатосекторальна гуманітарна допомога для ВПО, репатріантів, ветеранів та їх приймаючих громад в Україні».

У громаді працює 10 соціальних робітників, які обслуговують 89 громадян похилого віку та інвалідів. Більшість із цих людей проживає на чималих відстанях одне від одного, у віддалених кутках сіл, до яких найоперативніше і найзручніше діставатися саме велосипедами.

Тому цей мобільний вид транспорту суттєво полегшить їхню роботу та дасть змогу працівникам ефективніше використовувати робочий час в подоланні відстані до своїх підопічних.

«Маючи справний велосипед, можна відвідувати підопічних частіше, зробити візити тривалішими, а допомогу вагомішою, бо одна справа − принести щось у руках, і зовсім інша − привезти на велосипеді», - зазначила керівниця Центру надання соціальних послуг Торчинської селищної ради, Ірина Франчук.

Читайте також: У місті на Волині закохані реєструватимуть шлюб за новою адресою.

Реклама Google

Telegram Channel