Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Володимирі витратили мільйон, щоб світло на вулиці вмикалось автоматично

Вартість цього обладнання – понад 1,1 мільйона гривень.

Фото Володимирська міська рада.

У Володимирі витратили мільйон, щоб світло на вулиці вмикалось автоматично

Усі роботи, які тривали кілька місяців, виконували працівники комплексної бригади благоустрою КП «Полігон»

 Систему встановили, аби автоматизовано вмикати та вимикати освітлення у громаді, а також оперативно реагувати на аварійні ситуації в системі зовнішнього вуличного освітлення.

Вартість цього обладнання – понад 1,1 мільйона гривень. Придбане воно було за кошти громади, а його встановлення має на меті впроваджувати сучасні комп’ютеризовані системи управління й автоматизації виробничих процесів, що дозволяють здійснювати суттєву економію енергоресурсів і значно збільшують термін безаварійної експлуатації інженерних систем.

 

 До комплекту обладнання входять 41 термінал виконавчого пункту, які використовуватимуть для управління системою міського освітлення; один багатоканальний термінал зв’язку та робоча станція диспетчерського пункту з ПЗ «Диспетчеризація системи контролю і управління вуличним освітленням «Міськсвітло СЕА СУГО» (персональні комп’ютери та спеціалізоване програмне забезпечення). Устаткування призначене для побудови системи моніторингу й управління об’єктами на базі ресурсів мережі стільникового зв’язку. Обладнання забезпечуватиме наступні режими функціонування: режим автономної роботи, аварійний режим і режим ручного керування.

Наразі ввімкнення вуличного освітлення у місті відбувається о 18:25, а відключення – о 7:40 ранку. Години включень і виключень системи зовнішнього освітлення будуть змінюватися кожні 7-14 днів, в залежності від зміни тривалості світлового дня, йдеться на офіційному сайті міста.

Мережа керування вуличним освітленням поки працює у тестовому режимі. Усі питання, скарги та пропозиції КП «Полігон» приймає за тел. 0684122141 та 0978717612, а також у повідомленнях на сторінках КП «Полігон» у фейсбуці, Інстаграм та Telegram.

Реклама Google

Telegram Channel