Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На скільки років посадять депутата Волинської обласної ради?

Валентина Кошельника затримали під час одержання неправомірної вигоди у сумі 35 тисяч доларів США.

Фотоколаж – «Суспільне Луцьк».

На скільки років посадять депутата Волинської обласної ради?

Чи навпаки – виправдають – ще й компенсацію заплатять?

1 листопада слідчі Національного антикорупційного бюро і спеціалізованої прокуратури завершили розслідування за підозрою депутата Волинської обласної ради Валентина Кошельника у хабарництві.

Як зазначили у НАБУ, депутата затримали під час одержання неправомірної вигоди у сумі 35 тисяч доларів США, інформує «Суспільне Луцьк».

Наразі Валентину Кошельнику інкримінують вимагання хабаря за здійснення впливу.

За даними слідства підозрюваний вимагав гроші від підприємця, який хотів придбати земельну ділянку і збудувати там підприємство з утилізації відходів. Кошельник обіцяв забезпечити прийняття місцевою радою низки рішень необхідних для отримання земельної ділянки у власність.

Як відомо, зранку 13 вересня міський голова Володимира у відеозверненні повідомив, що в міськраді та у нього вдома провели обшуки. Згодом правоохоронці повідомили, що це відбулося у рамках провадження про отримання неправомірної вигоди.

Під час одержання від підприємця 35 тисяч доларів США затримали депутата обласної ради, керівника Володимирського спортивного ліцею Володимира Кошельника. Це відбулося під час баскетбольного матчу на місцевому стадіоні.

Затриманому оголосили підозру. Йдеться про зловживання впливом і отримання неправомірної вигоди.

У разі доведення вини депутату загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Наразі Кошельник перебуває під вартою. 15 вересня вищий антикорупційний суд відправив депутата під варту на 60 діб і призначив заставу – 900 тисяч гривень.

Читайте також: «На Волині повідомлено про підозру трьом членам злочинної групи, яка торгувала зброєю (Фото)».

Реклама Google

Telegram Channel