Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Apple Watch – гідний годинник з розумним інтерфейсом

Реклама.

Фото: comfy.ua.

Apple Watch – гідний годинник з розумним інтерфейсом

Техніка від Apple спочатку вважається «розумною» і практичною, а зайвим доказом цього є смарт-годинник, що називається Apple Watch. Вони ідеально підходять у різних ситуаціях, є відмінним аксесуаром та функціональним доповненням для сучасної людини. Адже з їх допомогою можна не просто дізнатися час, а й відстежувати різні параметри організму, отримувати повідомлення та працювати з ними, а також взаємодіяти з іншими пристроями за допомогою годинника.

Рішення, які застосовуються в цьому гаджеті, вважаються інноваційними та унікальними по-своєму. Вибираючи епл вотч різних поколінь у будь-якому випадку можна розраховувати на продуктивність, технологічність та якість. Девайси отримують різні характеристики та поділяються на категорії, що відрізняються функціонаом та набором характеристик.

Серії розумного годинника

Виробник пропонує на вибір такі варіанти виконання:

  1. Series 8. Дисплей збільшено і він завжди увімкнений. Надійно захищений за класом IP6X, витримує навантаження під час занурення під воду на глибину до 50 метрів. Є багато систем для ефективного контролю здоров'я;
  2. Apple Watch 9. Встановлено оновлений чіп, а на екрані відображається велика кількість різної інформації;
  3. Apple Watch Ultra. Висока автономність до 36 годин, надійний корпус із титану, а також високоякісний модуль GPS для точного розрахунку маршрутів;
  4. Apple Watch Ultra 2. Дисплей із підвищеною яскравістю, посилений чіп S9, час автономної роботи до 36, а при активації енергозбереження – до 72 годин.

Що вибрати – залежить від можливостей та вимог самого користувача.

Зовнішнє виконання

Девайси поділяються на категорії, залежно від діаметра корпусу. На вибір запропоновано три варіанти:

  • 40 мм;
  • 41 мм;
  • 45мм.

Перший варіант діаметру ідеально підходить дівчатам та дітям через невеликий розмір та обхват зап'ястя 130-200 мм. Пристрої 45 мм ідеально підходять чоловікам.

Залежно від моделі виробник використовує два матеріали для виготовлення розумного годинника:

  1. Алюміній. Матеріал дуже легкий та практичний, міцний та стійкий до зносу. Він дуже м'який, тому згодом на ньому видно подряпини;
  2. Титан. Ексклюзивне рішення для виробництва розумного годинника. Такий корпус прослужить багато років та стане надійним захистом усіх внутрішніх компонентів.

Обов'язково потрібно визначити тип ремінця, адже виробник пропонує на вибір тканину або силікон. Згодом можна купити будь-який інший аналог і головне, щоб він підходив за розмірами. Колір також підбирається індивідуально і на вибір є чорний, бежевий, червоний, блакитний, жовтий та інші відтінки.

Реклама Google

Telegram Channel