Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Дубенщині поліцейські офіцери громад розшукали грибника

Грибів, каже чоловік, назбирав ціле відро, але дорогою викинув. Після такої пригоди, запевнив правоохоронців, що більше ніколи не піде до лісу.

Фото: поліція Рівненської області.

На Дубенщині поліцейські офіцери громад розшукали грибника

Він майже добу блукав у лісі

На щастя, історія зі збором грибного врожаю для 68-річного жителя села Гнатівка колишнього Млинівського району, закінчилася хепі- ендом. Втім, сам чоловік запевнив, що більше ніколи не піде до лісу.

До поліції п’ятого листопада близько 23:50 зателефонувала 58-річна жінка та стурбовано повідомила, що її чоловік іще в 11 годині пішов у ліс по гриби і досі не повернувся. Телефону при собі він не мав, а самостійні пошуки так і не дали результату.

Повідомляє поліція Рівненської області.

За отриманим орієнтуванням поліцейські офіцери трьох місцевих громад організували пошукові групи з числа представників органів місцевого самоврядування і небайдужих громадян.

Спецоперація із пошуку грибника тривала від світанку до сутінок, утім чоловіка так ніде і не було. Поліцейські почали прочісувати будинки на хуторах поблизу лісового масиву.

Близько 20 години пенсіонера вдалося розшукати в одному із господарств.

Як розповів він офіцерам, заблукав в обідню пору, а зумів вийти з лісу близько третьої ночі. Через деякий час йому вдалося дістатись до єдиного будинку, де хтось жив.

Господар оселі гостинно прийняв неочікуваного гостя, який до того ж добряче змок і змерз.

Поліцейські на службовому авто доставили мандрівника додому.

Більше цікавих і найсвіжіших новин Волині шукайте на нашому телеграм-каналі Volyn Nova.

Читайте також: «На Волині зросла кількість хворих на ковід».

Реклама Google

Telegram Channel