Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Володимирі перерозподілили понад 30 млн гривень із бюджету

Фото: фейсбук-сторінка Ігоря Пальонки.

У Володимирі перерозподілили понад 30 млн гривень із бюджету

У княжому місті відбулася чергова сесія міськради

Фінансова допомога військовим, зміни до бюджету та земельні питання – основні проєкти рішень, які сьогодні приймали разом із депутатами під час чергової сесії Володимирської міської ради.

 

 Перед початком засідання начальник РТЦК та СП підполковник Валентин Корнієнко виконав почесну місію, вручивши дружині та сину полеглого майора Олега Митошопа орден Богдана Хмельницького III ступеня, а рідним бійців Андрія Сапіги, Віктора Музичука, Олександра Гнатюка, Дмитра Савицького та Артура Омельчука – відзнаки «За мужність» III ступеня.

 

 

 

 Про це у фейсбуці інформує Ігор Пальонка.

Далі надали слово представнику 3-ої окремої штурмової бригади полку «Азов» Вадиму Кудіярову, з рук якого отримав подяку керівництву громади та депутатському корпусу Володимирської міської ради за вагомий внесок у підвищення боєздатності 3-ої окремої штурмової бригади та майбутню перемогу України у війні за незалежність.

Під час голосування за проєкти рішень, виділили у першу чергу 19,4 млн грн на потреби військових частин, які звернулись до міської ради із відповідними зверненнями.

 

 Завдяки цим коштам військові формування придбають необхідне обладнання, техніку, запчастини та здійснюватимуть ремонтні роботи. Таким чином з початку року наша громада виділила на потреби військових уже більш як 300 млн.

Загалом, вносячи зміни до бюджету, здійснили перерозподіл 31,2 млн грн.

Таким чином погодили фінансування низки робіт: встановлення та налаштування пожежної сигналізації у ЗДО сіл Суходоли та Заріччя, облаштування найпростішого укриття у ЗДО №1, придбання комп'ютерних класів для ліцеїв №2, №3 та Міжшкільного ресурсного центру, для якого також буде придбано легковий автомобіль.

Окрім цього, планується виготовлення 40 меморіальних дощок загиблим на війні випускникам шкіл, капітальний ремонт водопровідних мереж, співфінансування ремонтів у будинках ОСББ, ЖБК, ОСН, відшкодування різниці в тарифах для КП «Володимирводоканал», придбання та капітальний ремонт зупинок тощо.

На питаннях земельної сфери пленарне засідання сесії довелось поставити на паузу до понеділка, оскільки через низьку явку депутатів, більшість проєктів рішень не мали достатньо голосів.

Більше цікавих і найсвіжіших новин Волині шукайте на нашому телеграм-каналі Volyn Nova

Читайте також: На Волині матері бійця вручили орден сина «За поранення».

Реклама Google

Telegram Channel