Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Володимирі жителям розподілили матеріальну допомогу

Фото ілюстративне / Всім.

У Володимирі жителям розподілили матеріальну допомогу

10 листопада відбулось засідання соціальних комісій під головуванням керуючого справами Ірини Лошенюк

Вирішувалось питання надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в АТО, операції об’єднаних сил на сході України та відбитті військової агресії російської федерації проти України. Трьом таким родинам нашої громади було виділено по 50 тисяч гривень.

За результатами розгляду звернень мешканців громади щодо призначення їм одноразових грошових допомог, комісія погодила виділення 66 громадянам виплати на загальну суму 217 тисяч гривень, йдеться на сайті Володимирської міськради.

Підтримали члени комісії призначення одноразової грошової допомоги на лікування рідних та близьких 17 громадянам на загальну суму 61 тисяча гривень, надання фінансової підтримки важкохворим та онкохворим дітям віком до 23 років включно 2 заявникам на загальну суму 20 000 грн. Виділено по 1654 грн одноразової допомоги на поховання 6 осіб працездатного віку, які не працювали на момент смерті.

На встановлення (придбання) пам’ятників загиблим (померлим) військовослужбовцям сімом сім’ям буде виплачено по 20 тисяч гривень кожній.

Комісія розглянула низку подань від організацій щодо призначення грошових премій. За поданням Володимир-Волинської МДО «Спілка Чорнобиль», до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС 16 ліквідаторам аварії виділено 9500 грн. Згідно з поданням Волинської обласної організації Українського товариства глухих, до Міжнародного дня глухих та Міжнародного дня жестових мов 5 громадянам призначено по 500 грн. З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю, за поданням Володимир-Волинської міської організації людей з інвалідністю, 9 громадян отримає по 500 грн, за поданням Нововолинської міжрайонної територіальної первинної організації УТОС – 5 громадян по 500 грн, за поданням громадської організації «Стимул – осіб з інвалідністю» – 12 громадян по 500 грн, за поданням громадської організації соціальної та психологічної реабілітації дітей, підлітків та молоді з інвалідністю «Берег надії» – 12 громадян по 500 грн, за поданням фонду «Інвалідів Чорнобиля Волині» Володимир-Волинської МДО «Спілка Чорнобиль» – 2 громадян по 500 грн.

Читайте також: У Володимирі перерозподілили понад 30 млн гривень із бюджету.

Реклама Google

Telegram Channel