Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У луцькому виші відкрили STEAM-лабораторію (Фото)

Першим до нової локації «зайшов» робот-кіт.

Фото: vnu.edu.ua.

У луцькому виші відкрили STEAM-лабораторію (Фото)

10 листопада у Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулося відкриття STEAM-лабораторії

Це спільний освітній простір ЗВО та Волинської обласної Малої академії наук.

Про це повідомляє Волинський національний університет імені Лесі Українки.

На захід були запрошені:  ректор університету Анатолій Цьось, проректорки Наталія Благовірна та Людмила Єлісєєва, помічниця ректора Тетяна Роспопа та Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, директорка Волинської обласної МАН Тетяна Михалюк.

МАНМАН

«Ми створили таке місце, щоб всім було зручно навчатися та займатися науковою діяльністю. Зараз його завданням є те, щоб тут було чутно дитячі голоси, а навчальний процес тривав завжди», — заявив ректор Анатолій Цьось. За його словами, викладачі та студенти університету долучатимуться до роботи у лабораторії.

МАНМАН

Лабораторія стане місцем для прояву творчості юних вчених та  учнівського самоврядування. Інтерактивом виступатимуть цікаві ігри, вивчення природничих наук, також працюватиме студія психології, юридична та дебатна школи, діяльність робототехніків. 

МАНМАН

Зазначимо, що лабораторію відкрили у Всесвітній день науки. Першим до нової локації «зайшов» робот-кіт. Запрошені гості роздали дітям подарунки, які допомагатимуть їм весело та продуктивно проводити дозвілля і навчатися.

Читайте також: Юні волиняни наярмаркували для захисників солідну суму.

Реклама Google

Telegram Channel