Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На росії заявляють про атаку безпілотників по 4 областях

Фото ілюстративне / ua.krymr.com.

На росії заявляють про атаку безпілотників по 4 областях

Зокрема, дрони «завітали» на «Брянський хімзавод» та «КБ Машинобудування»

Росіяни заявили про начебто знищення в ніч проти 14 листопада чотирьох «українських» безпілотників над територією Московської, Тамбовської, Брянської та Орловської областей.

Про це повідомило Міноборони РФ та інформують місцеві пабліки, пише ТСН.

У телеграм-каналах повідомляється, що в ніч проти 14 листопада безпілотник атакував хімічний завод у селі Сельцо Брянської області. Там уточнили, що в цеху «Брянського хімічного заводу імені 50-річчя СРСР», що будується, був виявлений безпілотник літакового типу з вибуховою речовиною, який не розірвався. Водночас дах цеху був пробитий у трьох місцях.

На місце було викликано співробітників спецслужб. Внаслідок падіння дрона постраждалих немає.

Водночас у підмосковній Коломиї вранці повідомляють про сильні вибухи в районі «КБ Машинобудування». За словами очевидців, вибух було чітко чути у будинках на Окському проспекті. В автомобілів, що стояли у дворах, спрацювали системи сигналізації. Місцеві мешканці також повідомляли, що до КБМ їдуть машини спецслужб.

Зауважимо, АТ Науково-виробнича корпорація «КБ Машинобудування» – конструкторський та науково-виробничий центр, який проводить роботи з проєктування, виготовлення, випробування та загалом комплексного відпрацювання озброєння та військової техніки різного напряму.

Також начебто «український» безпілотник було збито засобами ППО на північному заході Орловської області, повідомив губернатор регіону Андрій Кличков.

Водночас у Міноборони РФ стверджують, що протягом ночі 14 листопада було припинено спробу влаштувати «терористичну атаку» БПЛА літакового типу по об'єктах на території Росії.

У відомстві переконують, що черговими засобами ППО були знищені чотири дрони над територією Московської, Тамбовської, Брянської та Орловської областей.

Читайте також: Вчора на фронті ліквідували ще понад 900 окупантів: свіжі втрати ворога на 14 листопада.

Реклама Google

Telegram Channel