Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині шукали прихильників зарплати у конвертах

Відділ з питань праці провів обстеження об'єктів господарювання.

Фото ілюстративне / facebook.

На Волині шукали прихильників зарплати у конвертах

Було обстежено 14 об’єктів торгівлі на вулиці Луцькій та Гайдамацькій у Володимирі

Робоча група з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення вчергове вийшла до господарюючих суб’єктів громади, щоб надати консультації та провести інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань оформлення трудових відносин, дотримання соціальних гарантій в оплаті праці, підвищення рівня середньої заробітної плати, своєчасністю сплати податків та нарахувань.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Усі члени групи мали можливість проконсультувати підприємців в межах своєї компетенції та надати відповіді на питання, що їх хвилюють.

Наймані працівники, що знаходились на робочих місцях були офіційно оформлені згідно з чинним законодавством. Членам робочої групи надані відповідні документи (трудові договори, виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, документи, що посвідчують особу).

Щоправда, в одному закладі торгівлі був встановлений факт неналежного оформлення працівника (з роботодавцем проводиться роз’яснювальна робота), а одна особа здійснювала торговельну діяльність самостійно без реєстрації підприємницької діяльності (рекомендований термін для реєстрації ФОПом).

Відділ з питань праці виконавчого комітету Володимирської міської ради вкотре закликає роботодавців працювати у правовому полі та дотримуватись трудового законодавства.

Читайте також: Під час лікування зубів померла маленька дитина.

Реклама Google

Telegram Channel