Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Порошенко на зустрічі з Міністром оборони Канади закликав підтримати пришвидшення вступу України в НАТО

Порошенко подякував за потужну військову допомогу, яку надає Канада.

Фото Європейська солідарність.

Порошенко на зустрічі з Міністром оборони Канади закликав підтримати пришвидшення вступу України в НАТО

Петро Порошенко в Галіфаксі на полях Міжнародного безпекового форуму провів зустріч із Міністром оборони Канади Білом Блером

Порошенко подякував за потужну військову допомогу, яку надає Канада для зміцнення обороноздатності України, зокрема оголошення пакету допомоги у розмірі 500 мільйонів канадських доларів.

 

 «Відзначив активну участь Канади у тренуванні українських військових та підготовку пілотів на винищувачах F16. Наголосив на важливості продовження підтримки ЗСУ додатковими системами протиповітряної оборони, РЕБ, артилерійськими снарядами та евакуаційними автомобілями», – повідомив пʼятий Президент у соцмережах. 

«Звернувся до Міністра оборони Канади за підтримкою пришвидшення вступу України до НАТО як єдиної дієвої гарантії безпеки і для нашої держави, і для європейського континенту. Біл Блер запевнив, що Канада продовжить допомагати Україні і у відсічі російської агресії, і у зближенні з НАТО, адже цей курс підтримується і політичним істеблішментом Канади, і суспільством», – пише Петро Порошенко.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel