Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Горохівщина оригінально привітала аграріїв з професійним святом (Фоторепортаж)

Голови та старости територіальних громад Волині з приємністю донатили на ЗСУ в ході акції, організованої нашими волонтерами.

Фото – Горохівськй фаховий коледж ЛНУП.

Горохівщина оригінально привітала аграріїв з професійним святом (Фоторепортаж)

Учора Горохівськй фаховий коледж ЛНУП гостинно зустрів учасників обласних спортивих змагань серед голів і старост територіальних громад Волині, присвячених Дню працівників сільського господарства України

 Організатором змагань була ГО «Волинська територіальна організація ВФСТ» Колос».

Про це розповідають на сторінці у Facebook коледжу.

«До спортивного заходу активно приєдналися волонтерські організації коледжу Волонтерський рух «Твори добро» і UNITED WE STAND (В ЄДНОСТІ СИЛА), які з метою залучення коштів на потреби ЗСУ, окрім чарівних усмішок, організували харчування учасників змагань. Спортсмени мали можливість поласувати смачними тістечками, бутербродами, корзинками, піцою та іншими смаколиками з кавою, чаєм, тонізуючими напоями. Були тут і голубці, і навіть запечена на черені капуста за особливим волинським рецептом.

Для того щоб залучити кошти на потреби підрозділів ЗСУ, волонтери ще вчора звечора старанно готували все це. Студенти торгували власноруч виготовленими сувенірами, картинами, провели волонтерську лотарею. У підсумку вторгували понад 9000 гривень.Голови та старости територіальних громад Волині з приємністю донатили на ЗСУ в ході акції, організованої нашими волонтерами.

Акцію підготували і провели Галина Гайда, Оксана Кузьмук, Надія Загоруйко, Наталія Крук, Світлана Савченко, Мирослава Гайда, Оксана Мурахевич, Оксана Хвищун, Любов Матвеєва, Оксана Романюк, Наталія та Олександр Коленди, Руслана Кондратюк, Ріта Кузьмук, а також студенти Олена Гладун, Анна Щербюк, Юрій Козодой, Ілона Бабійчук, Валентина Гуковська, Оксана Конова, Яна Онішук, C. Мельничук, Н. Шеремета, Надія Поліщук, Тетяна Солтис, Максим Зелюк.

Щира вдячність усім вам! РАЗОМ ІЗ ЗБРОЙНИМИ СИЛАМИ УКРАЇНИ!» - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також: «У Горохові студенти й викладачі коледжу провели грандіозне дійство заради Перемоги».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Реклама Google

Telegram Channel