Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
18-річний син Кадирова – перший заступник міністра

Старший син Кадирова Ахмат на зустрічі у кремлі з російським диктатором володимиром путіним.

Фото із сайту glavcom.ua.

18-річний син Кадирова – перший заступник міністра

А 15-літній син – уже герой Чечні

Глава парламенту Чеченської республіки Магомед Даудов повідомив, що син Рамзана Кадирова Ахмат, щойно досягши повноліття, призначений заступником міністра з фізкультури та спорту.

«Сердечно вітаю мого дорогого племінника, онука першого президента Чеченської республіки, героя росії Ахмата-Хаджі Кадирова, Ахмата Кадирова з призначенням на посаду першого заступника міністра ЧР з фізичної культури!» – наголосив він.

Як відомо, інший син Кадирова, 15-річний Адам Кадиров, раніше отримав керівну посаду в службі безпеки чеченського лідера, свого батька Рамзана Кадирова, – підліток буде начальником відділу забезпечення.
Адама з новою посадою привітав його дядько, депутат держдуми рф Адам Делімханов. Він назвав призначення підлітка на таку посаду «абсолютно закономірним», адже той «виграв ряд боїв на престижних турнірах зі змішаних єдиноборств».

На всю «нєаб’ятную расєюшку» знайшлась лише одна публічна людина, яка наважилась після цього запитати: «А в якому правовому полі ми живемо?».

Утім, 15-річний Адам більше, ніж посадою, «прославився» тим, що в сізо побив затриманого жителя Волгограда Микиту Журавля. Цей дикий в усіх відношеннях випадок чудово демонструє деградацію росії як держави.
Микиту Журавля затримали у травні 2023 року за те, що він спалив Коран. А далі його чомусь перевели в сізо у Чечні. Чомусь у «режимний» об’єкт потрапив підліток Адам Кадиров і на відеокамеру ногами та ударами в голову побив Журавля. Звісно, син Кадирова не поніс за це ніякого покарання. Навпаки, російське суспільство схвально відреагувало на таку позасудову розправу юного феодала над холопом. І Адам Кадиров отримав… звання «героя Чеченської республіки».

Справжній дурдом! На всю «нєаб’ятную расєюшку» знайшлась лише одна публічна людина, яка наважилась після цього запитати: «А в якому правовому полі ми живемо?». Це був депутат держради Татарстану Азат Хамаєв. Але вже наступного дня він змушений був просити вибачення за своє «емоційне» запитання.

Нагадаємо, що в Рамзана Кадирова – 10 дітей: 4 сини і 6 дочок…

Що ж, на московії воюють «помилувані» зеки, державою керують 15-річні сини диктаторів і князьків, при цьому за дописи в інтернеті можна сісти в тюрму на десятки років... росія – це вже ніяка не держава, а бандитсько-терористичне угруповання, яке живе не за законами, а «по понятіям». Справжні дикарі. Але, на жаль, замість стріл у них – танки та ракети. І це проблема.

А 15-річний Адам Кадиров уже має звання… «герой Чеченської республіки».
А 15-річний Адам Кадиров уже має звання… «герой Чеченської республіки». 
Telegram Channel