Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Чемпіон світу втік  із України від мобілізації

Харків’янин дав інтерв’ю російським ЗМІ на фоні українського прапора і з подачками від рашистів у руках...

Фото – instagram.com/artur_bilan.

Чемпіон світу втік із України від мобілізації

Каже, що отримав дві повістки і не хоче «потрапити на війну чи утилізацію»

Переможець світового турніру з лову риби спінінгом та віцечемпіон світу з риболовлі харків’янин Артур Білан став справжнім героєм у російських пропагандистів. Адже 34-річний спортсмен утік із розташування збірної України після закінчення чемпіонату світу в Італії та відмовився повертатися до рідної країни.

В інтерв’ю пропагандистам із росії українець заявив, що майже всі його підтримали з цим рішенням.

«Звичайно, прикро (що багато хто відразу записав у зрадники. – Ред.). Але я побачив, скільки розумних і думаючих людей ще є. Підтримка була дуже висока – 90%», – цитує Білана «РИА Новости».

Раніше Артур у листі своєму тепер уже колишньому партнерові зі збірної Данилові Лясову пояснив свій вчинок тим, що вже отримав дві повістки і не хоче «потрапити на війну чи утилізацію». «Я, звичайно, розумію, що моя кар’єра в Україні вже закінчена, але це моє життя, і мені в ньому жити, і я сам собі суддя. Це рішення далося мені важко», – виправдовувався Білан.

Кремлівські пропагандисти активно взялися за цей випадок і вже оголосили, що Артуру Білану запропонували місце в збірній рф. Так, буде змагатися з північнокорейцями і білорусами.

Читайте також: Як ухилянти намагаються втекти з України: 5 головних схем.

Реклама Google

Telegram Channel